BOGA

over boga
over boga

Boga Buitentraining

Hou je er van om buiten te sporten en laat je je niet weerhouden door regen, wind en koude, dan kun je meedoen met een Boga training. De training bestaat uit een aantal onderdelen, nl.

Ademoefeningen (Wim Hof Methode / bhastrika ) / Yoga / Boksen / Krachtcircuit / lichaam versus zwaartekracht oefeningen / coolingdown

We beginnen elke training met een aandachtsoefening om de dag die achter je ligt achter je te laten. Gevolgd door de WHM ademoefening. Daarmee maak je meer energie (mitochondriën) aan en verhoog je de VO2 max en geef je je zenuwstelsel een reset. De yoga daaropvolgend is gericht om de spieren, het bindweefsel soepel te maken en op te warmen en je focus aan te scherpen. Daarna werken we ons in het zweet met het boksen, een krachtcircuit en lichaam versus zwaartekracht oefeningen. Om de volgende dag minder last te hebben van stijve spieren en spierpijn doen we de coolingdown in het buitenwater of in boomkuipen gevuld met ijskoud water en soms zelfs ijs. En dit is niet alleen goed voor je spieren maar ook voor versterking van je immuunsysteem, je wilskracht en de bloedcirculatie rond je vasculair systeem. Reden genoeg om dit te gaan ervaren.

Dinsdagavond van 1900 tot 20.15 uur

LOKATIE: Van Oktober tot April bij Copini outdoor / Butlan 4, 8926 XH Leeuwarden / https://goo.gl/maps/vY5ZwEESgPsu4a7T9

Van mei t/m september trainen we in het Groene Ster gebied. Verzamelen bij het kiosken. Zie link voor routebeschrijving.

€37,50  per maand voor 1x per week / 1 maand proef

Strippenkaart: 10 lessen voor € 115,-. /  11 Weken geldig

Losse lessen  €15,- per les

Kennismakingsles €10,00

Draag kleding die de natuur die dag bepaald. Graag meenemen een yogamat of grote badlaken en heb je eigen bokshandschoenen neem ze dan mee. Er zijn bokshandschoenen aanwezig, die je kunt lenen. Vergeet niet je zwemkleding en handdoek voor de cooling down mee te nemen. Neem ook een warm dekentje mee om je mee te bedekken tijdens de ademoefeningen of doe iets warms aan.

Boga is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Je kunt dan Boga volgen met korting. Je kunt dit aanvragen en bespreken met je werkgever.

https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl/

Link lokatie Groene ster

https://youtu.be/PFZx7_cD0g4

Je kunt mij ook uitnodigen om een Boga training op lokatie te doen. Voor teamuitjes, mentale weerbaarheid trainingen, of in welk groepsverband dan ook ben je bij mij aan het juiste adres.,

Adem bewust, train je geest en voel je lichaam

BOGA

Een Boga-training is erop gericht je concentratievermogen te verbeteren en je sterker te voelen door middel van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning

Wim Hof Methode

Duik in de ademhalingstechnieken en koudeblootstelling van de Wim Hof Methode. Leer hoe je je immuunsysteem kunt versterken, stress kunt verminderen en je algehele vitaliteit kunt verbeteren.

Retraites

Eindelijk is het dan zover. Al jaren loop ik rond met de gedachten om een heel weekend met mensen op te trekken op mijn geliefde eiland Vlieland. Ze tijdens zo’n weekend te laten ervaren dat er meer is dan alleen maar een denkend ego.

Small Group & Personal Training​

Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn essentieel voor effectieve groei en ontwikkeling. Daarom bieden we gepersonaliseerde 1-op-1 trainingen aan die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Handpan & Djembe les

Verrijk je zintuigen met de betoverende klanken van de handpan, een instrument dat je meevoert op een reis van rust en contemplatie. Onze handpan en djembe les-workshops zijn ontworpen om je te laten kennismaken met de kunst van het spelen op dit harmonische instrument.