Handpan en Djembé Workshops

Handpan en Djembé
over Handpan en Djembé

Handpan en Djembé

Voel de magie van muziek met mijn handpan en de trillingen van de djembé tijdens mijn workshops en lessen. Want ritme zit ons in het bloed. Je hartslag, ademhaling en bloeddruk. Het beweegt allemaal op een ritme en maakt verbindingen in je brein en lichaam die helend kunnen werken. Neuriën bijvoorbeeld veroorzaakt trillingen bij de tussenribspieren, die daarmee het lichaam warm houden en het immuunsysteem zelfs versterken. Zang, deinend op het ritme van diverse instrumenten kunnen je emotioneel raken of terugbrengen in een tijd die geweest is. Muziek verbindt en geeft inzichten en kalmeert het menselijk brein. Of je nu beginnend of gevorderd bent, ik bied djembé en handpan lessen aan op meerdere niveaus en voor alle leeftijden.

TARIEVEN HANDPAN & DJEMBE LESSEN

Kennismakingsles 60 minuten € 30,-

4 weeks lesprogramma / 45 minuten € 120,-

6 weeks lesprogramma / 45 minuten € 180,-

8 weeks lesprogramma / 45 minuten € 240,-

Voor meer info neem dan even contact met me op via everthettema@gmail.com

Adem bewust, train je geest en voel je lichaam

BOGA

Een Boga-training is erop gericht je concentratievermogen te verbeteren en je sterker te voelen door middel van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning

Wim Hof Methode

Duik in de ademhalingstechnieken en koudeblootstelling van de Wim Hof Methode. Leer hoe je je immuunsysteem kunt versterken, stress kunt verminderen en je algehele vitaliteit kunt verbeteren.

Retraites

Eindelijk is het dan zover. Al jaren loop ik rond met de gedachten om een heel weekend met mensen op te trekken op mijn geliefde eiland Vlieland. Ze tijdens zo’n weekend te laten ervaren dat er meer is dan alleen maar een denkend ego.

Small Group & Personal Training​

Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn essentieel voor effectieve groei en ontwikkeling. Daarom bieden we gepersonaliseerde 1-op-1 trainingen aan die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Handpan & Djembe les

Verrijk je zintuigen met de betoverende klanken van de handpan, een instrument dat je meevoert op een reis van rust en contemplatie. Onze handpan en djembe les-workshops zijn ontworpen om je te laten kennismaken met de kunst van het spelen op dit harmonische instrument.