Small Group & Personal Training

1-op-1
over Small Group & Personal Training

Small Group & Personal Training

Mijn personal trainingen zorgen ervoor om je als mens te laten groeien door meer uit jezelf te halen. De oefeningen die je leert versterken je immuunsysteem, trainen je 120.000km vaatstelsel, vergroot je uithoudingsvermogen, beïnvloed het autonome zenuwstelsel en zorgt dat je je brein schoonveegt met opgehoopte trauma’s en ruimte maakt voor de schoonheid van het leven.  Daarom bied ik personal trainingen aan die volledig zijn afgestemd op jouw fysiek en mentale gesteldheid en waaraan jij een andere wending wilt geven.

Tijdens een intake, die 90 minuten duurt, maken we kennis met elkaar en ga ik je de Wim Hof Methode ademoefening leren. Deze oefening is de basis van alle andere oefeningen en hebben per direct effect op je welbevinden. Na deze intake is het aan jouw om te kiezen voor een 4 – 6 of 8 weeks programma. Waarbij je 1 keer per week met mij gaat trainen en de rest van de week het programma thuis beoefent.

De small group sessies zijn ideaal voor partners, vriend en vriendinnen, ouders en kinderen. Zo is het gemakkelijker om na de sessie de oefeningen te blijven doen. Je motiveert elkaar, stimuleert elkaar om toch maar vooral door te zetten als het even tegen zit. Want je weet hoe goed de ademoefeningen en de koude zijn voor lichaam en geest en dat het verbind met hetgeen je lief is. Jezelf en de dierbaren om je heen. Want als jij je sterk, liefdevol en gelukkig voelt, straal je het uit en geef je dat door. De small group sessies zijn éénmalig, maar in overleg kunnen we ook een programma afstemmen op jullie behoeftes.

TARIEVEN PERSONAL TRAINING

Intake 90 minuten € 90,-

4 weeks programma € 380,-

6 weeks programma € 500,-

8 weeks programma € 650,-

Voor meer info neem dan even contact met me op via everthettema@gmail.com

SMALL GROUP SESSIES / 4 personen

Wim Hof Methode ademsessie groepsprijs • 1,5 uur • €240,-

Wim Hof Methode ademsessie en Ijsbad groepsprijs • 2,5 uur • €480,-

Boga groepsprijs • 1 uur • €200,-

Mail maar even voor meer info  everthettema@gmail.com

Adem bewust, train je geest en voel je lichaam

BOGA

Een Boga-training is erop gericht je concentratievermogen te verbeteren en je sterker te voelen door middel van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning

Wim Hof Methode

Duik in de ademhalingstechnieken en koudeblootstelling van de Wim Hof Methode. Leer hoe je je immuunsysteem kunt versterken, stress kunt verminderen en je algehele vitaliteit kunt verbeteren.

Retraites

Eindelijk is het dan zover. Al jaren loop ik rond met de gedachten om een heel weekend met mensen op te trekken op mijn geliefde eiland Vlieland. Ze tijdens zo’n weekend te laten ervaren dat er meer is dan alleen maar een denkend ego.

Small Group & Personal Training​

Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn essentieel voor effectieve groei en ontwikkeling. Daarom bieden we gepersonaliseerde 1-op-1 trainingen aan die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Handpan & Djembe les

Verrijk je zintuigen met de betoverende klanken van de handpan, een instrument dat je meevoert op een reis van rust en contemplatie. Onze handpan en djembe les-workshops zijn ontworpen om je te laten kennismaken met de kunst van het spelen op dit harmonische instrument.